Promo-Agen-Casino

TAWARAN PROMOSI HEBAT

DISKAUN HARGA RUNTUH

KHAS UNTUK ANDA ! 

ANDA BERTUAH KERANA TERPILIH UNTUK

PROMOSI INI

Jangan Lepaskan Peluang KEEMASAN ini.. Kerana Ini Adalah Diskaun Harga Paling Terbaik Yang Pernah Kami Tawarkan Hanya Untuk Pelanggan Terpilih..

4 Sebab Kenapa Anda Tidak Sanggup Lepaskan Promosi ini:

  • SEBAB 1: HARGA DISKAUN Harga yang kami tawarkan adalah jauh lebih murah dari harga pasaran dengan diskaun harga paling tinggi pernah ditawarkan
  • SEBAB 2:  FREE VOUCHER RM5 Promosi yang dijalankan ini hanya untuk pelanggan yang terpilih sahaja dengan FREE VOUCHER RM5 yang diberikan melalui SMS untuk pembelian yang seterusnya. Tidak layak untuk pelanggan-pelanggan lain. Anda seorang bertuah .
  • SEBAB 3: KOMBO SET Pembelian secara kombo set iaitu KOMBO SET 3 (untuk penggunaan sehingga 3 bulan) dengan tawaran harga yang menjimatkan selain penggunaan yang lebih lama dan konsisten menjadikan tahap kesihatan anda sentiasa normal.
  • SEBAB 4: FREE E-BOOK Ya, Dengan setiap pembelian di Promosi ini melayakkan anda mendapat PERCUMA E-Book Tips Kesihatan Rasulullah SAW yang bernilai RM29.

Kami pasti hati anda semakin teruja melihat PROMOSI ini, tapi jangan terlalu gembira kerana kami hanya membuka peluang ini untuk mereka yang pantas bertindak. Jika telah mencapai tarikh tamat promosi atau kuota , kami akan serta merta menutup peluang ini.

TARIKH TAMAT PROMOSI : 15 Mei 2015

KOUTA : 99 Pelanggan Sahaja

Pakej PROMOSI Untuk Anda

 

3setcombo

 

ATAU

 2set promo

( HARGA PASARAN 1set  RM79 (SM), RM86(SS) )

DAN PERCUMA

giftttttttttttt

 

Bertindak Segera ! Sebelum Promosi Tamat Atau Kouta Sudah Penuh..

1. Sila buat bayaran ke salah satu akaun berikut:

Bank

Nama

No Akaun

Email

maybank-logo

D’ Aura Marketing

5621 0663 5480

sales@www.minyakkelapadara.com

cimb-logo

D’ Aura Marketing

8600 8369 98

sales@www.minyakkelapadara.com

2. Setelah buat bayaran , Sila isi borang di bawah: